Hem ljuva Hem

Åter hemma i fårskinnstofflorna efter flera dagar på rymmen från diskbänken – som R skulle ha formulerat det. Två mycket intressanta kursdagar fyllda av en massa spännande demensrelaterade ämnen i Stockholm. Dessutom trevligt sällskap av Jenny, Vivianne, Pia och Sanna.

Tyvärr har en förkylning knockat mej, med feber, snuva, hosta och så dessa evinnerliga bihålor som snart exploderar. Nu är jag snart desperat och funderar på att anamma anonyme Dr XXX lök-tips. Tyvärr har vi slut på vitlök här hemma, men det kanske går lika bra med en purjo i varje öra och selleri i näsborrarna?

Just nu känns det faktiskt inte som att jag kommer att stå på benen imorgon. Peppar Peppar…… men har Seminariedag om demensprocessen, samt därefter min föreläsning Tankväckaren för ett stort gäng volontärer som jag sett fram emot.

Kurerar mej med varmt te och Haribos matadormix, vilket får mina värkande käkar att kvida. Snart blir det sängen och R får agera Florence för omväxlings skull.

4 kommentarer

  1. Helen Önnerlöv

    Nej, tyvärr Gunnel , purjo funkar inte. Det måste vara vitlök, och det funkar! Ett tips: sov i eget rum! Varken vitlöksuppspärrade stinkande näsborrar eller ”grönsnorä”inbjuder till mys….

  2. Gunnel

    Bra sås reder sej själv!
    Säja vad man vill om husets manfolk men några´sjuksystrar är dom inte direkt. men jag känner deras omtankar som små puffar av värme lite här och där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.