IPRED OCH FILDELDIG

Nu tror ni kanske att jag ska skriva om Ipred och fildelning? Njaa….På mitt eget sätt kan man säja att jag faktiskt ska det. Så låter det nämligen när jag pratar om värktabletter och tänkbar middag för min räkning idag – på grund av nästäppa och allmän svullnad av mitt huvudinnehåll. Har nyss tagit min första antibiotikatablett tillsammans med en skvätt fil och hoppas hoppas hoppas att eländet äntligen ska vika. Ikväll missar jag jobbets julfest, imorgon fackets och med värsta oturen R:s jobbevenemang i helgen då det bär av till Pite havsbad för baluns med hela jobbgänget.

R kom nyss hem efter middag på stan med sin kusin Doris som är i stan. Vi kunde inte gärna utsätta henne för min smitta, vårt tomma kylskåp och för Robbans ugnspannkaka (musmatta) så han fick bjuda henne på en matbit på lokal istället. Själv halvligger jag och tycker ganska synd om mej själv efter en eländigt skräplig dag. Sonen kom hem från skolan och hade köpt en påse godis till skruttmamman. Sånt värmer i ett mammahjärta.

Nu ska jag titta på ’Himlen kan vänta’ och få lite nyttigt perspektiv på min snuva!

2 kommentarer

  1. Sonia

    Just nu känner jag igen mig i det du skriver, själv har jag missat sminkparty hos Ann-Mari i kväll (fredag) och missar kuSimons JesusChrist-premiär i morgon, jag är jättebesviken just nu men men… det är ändå bara värdsliga ting. Love you

  2. Gunnel

    Kära syster!
    Du vet att våra tankar är hos er hela tiden. Och även om avstånd är bara ett ord – så skulle jag vilja ge dej en , kram på riktigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.