Denna ljuva bella notte

En fridfull fredagkväll ligger bakom. Jag och R lekte Lady o Lufsen över en god pastamiddag följd av powernap glögg och en rätt kul film. Tvätten hänger på tork precis som i filmen, mitt dragspel är kvar i Gauto, och mandolinen som påminner mej om pappa hänger kvar på väggen bredvid pianot i Vindelgransele, men ändå… en liten snyftromantisk scen eller hur?

Alex roar sej med sina vänner i stan och firar troligtvis jullovets början. Mina vanligtvis nästan hysteriska dagar så här före jul har i år varit betydligt lugnare än vanligt, men till min ’förvåning’ så verkar det bli jul och riktigt mysigt ändå, även fast varken Daniel, Sandra eller den ’ljuva Bella notten’ kommer hem. Självklart saknar jag dem och tanken gör mej lite vemodig, men alla lever ju, har hälsan och råkar bara för tillfället vara lite utströdda ungefär som glitter över jordklotet.

Lite morgonblogg, läsa tidningen och göra morgonfika till R, innan vi ger oss i kast med stadens brus och puls. Jag gruv mä – som pojken sa när han skull puss farfarn….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.