Grisfötter och pedikyr

R älskar grisfötter!

Jag har upptäckt en nyfödd juloman. Det handlar om R som ikväll entusiastiskt har slagit in paket, krullat snören och skrivit snitsiga etiketter såhär i sista minuten. Nu har han spänt på sej förklädet igen och håller på att koka grisfötter. …verkligen duktigt. Intresseföreningen noterar…. och poäng trillar in. Ping!! Visserligen föll han i djup sömn så fort han satte sej i fåtöljen, lätt utbränd efter alla bestyr, och nu sover han gott i brasans sken. Han ger ordet ’uppesittarkväll’ en ny betydelse – man sitter uppe och sover helt enkelt. Nåväl imorgonbitti ska jag peka med hela handen åt mina herrar, delegera ut dom på en tidig dammsugningsräd medan jag återintar köksregionen. Ser fram emot en mysig jul och hoppas få kontakt med mina globetrotters på skypen.

3 kommentarer

  1. Sonia

    Tänk att det är julafton i morron! I kväll har jag – förutom de vanliga julbestyren som att griljera skinka, Jansson o dyl – även kokat lingonkola, gräddkola och lingonsylt. Just nu skulle jag kunna donera mina egna fötter till Robert för tillagning men det går över.

    Gunnel, jag hoppas ni får en underbar jul, det tänker jag ha!

    Stor kram

  2. Systergunnel

    Du menar att du har gett begreppet ”kvällspig” en ny betydelse?? Håller med om att tyngdlagen känns lite extra kraftfull io benen ikväll. Undra om mor blir besviken över att jag inte är så ” lätt på foten” som förr?. Rask och snabb alltså…..inget annat 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.