Om en och annan dag…

Så bär det i väg norrut, inåt, uppåt. ja, som ni förstår så är det Gauto som är målet, och på vägen dit en dag i Vindelgransele hos mor Marianne. Min syster Sonia kommer också ’hem’ så vi får träffas. Gissa om jag längtar!

Idag sov jag till 9.37. Egentligen ganska skönt, det är väl ett ganska ungdomligt tecken att sova på morgnarna. Jag har varit farlig på att vakna tidigt senaste året. Speciellt på helgerna. Så jag har funderat lite på alternativen: Är jag på väg att bli en gamling? Är jag på väg in i en depression? Är jag täppt i näsan, eller är jag helt enkelt utsövd? Utsövd borde jag inte vara med tanke på våra nattvanor, då vi sällan somnar före 01.00.

Depressionen känns osannolik, då jag oftast känner mej glad, om än pyttelite folkilsken mellan varven, enligt R. Näsan är alltid täppt på morgonen, åtminstone tills jag får avfyra min klassiska morgonfanfar, men det kanske blir bättre framöver eftersom en viss allergiframkallande personlighet nu befinner sig i katthimlen. Hu!Nupratarviomnågotannattack……snyft.

Nu ska här festas hela kvällen. Tjälknöl i ugnen är snart klar och vi ska ha en riktigt trevlig kväll med våra ungdomar. Välkommen hem säjer jag till Daniel o Britta som sällan är hemma i Umeå, och välkommen till Johan Marina o barnen på middag kl 16.30

2 kommentarer

  1. Sonia

    4-5 nya inlägg sedan jag var här sist.. nåt att gotta mig i när jag sitter på tåget i kväll. Nu bär det iväg till IKEA.

    Gunnel, vi ses om några dagar!

    KRAM o hälsa hela bandet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.