Vem kan motstå en tryckare så här dags

Nej, det har inte danzatz i detta hem ikväll. Det handlar om min bloggsupport nr 1 alltså R som har suttit många timmar idag och pusslat med mina kalenderinlägg och bilder för att få till en utskriftsvänlig version av kalendern. Ikväll var den klar och R har agerat tryckare.

Nu är den äntligen utskriven på papper som är lite gulbeige och ser gammaldags ut, och skall bindas med röda band så jag kan ge mina syskon, moster Vivi, barnen och så kalendervinnarna förstås varsitt exemplar. Som framsida har jag en bild av den jättegamla adventskalender som jag fick efter en av mina föreläsningar. Tack Monica !!

Det blev hur fint som helst och den är tjock – nästan som en bok. Jag känner mej stolt och nästan lite rörd över att detta faktiskt är mina tankar som nu kommit på pränt. R ska få en tacksamhetens tryckare rakt på munnen ikväll, vare sig han vill eller inte. För övrigt, vad dans beträffar, så kommer jag just att tänka på en annan nostalgiföreteelse, nämligen kalvdansen…..

Som ni ser så finns det viss risk att det kommer mera ur minnets djup. Kom gärna med förslag och infallsvinklar till fortsatta tillbakablickar från norrlands djupaste inland.

5 kommentarer

  1. Sonia

    Men åhhhh va glad jag blir, att jag ska få ett alldeles eget exemplar av din julkalender! Bästa julklappen i år punkt slut. Jag kunde inte hålla mig från att läsa din blogg tills jag äntrade tåget utan var tvungen att tjuvkika lite redan nu 😀

  2. Berith

    skulle det bli nåt exemplar över när ni gjort till tjocka släkten skulle jag gärna vilja köpa det, jag har haft SÅ roligt när jag läst om dina barndomsjular (och ditt liv för övrigt) den här hösten. Min barndom har varit liknande..

  3. Monica Forsberg

    Hej Gunnel.

    Om det är möjligt vill jag gärna köpa ett ex av Din kalenderbok. Den är underbar. Jag önskar att alla finge ta del av Dina tankar och funderationer. Allt gott till Dig och kul att se att ”min” gamla kalender kom till användning. Jag känner mig hedrad! Kram Monica

  4. Gunnel

    Hej Monica!
    Vad roligt!! Det ska vi ordna. Jag mailar dej efter att vi kommet hem från fjällen. Gott Nytt år till dej o de dina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.