Nostalgi Laisdalen Badasjokk

Roger SandgrenMed anledning av den fina dikt Jan N lagt in, skriven av hans far, och som inspirerats av människorna och trakterna just i övre Laisdalen någon gång på 40-talet, vill vi gärna dela några fantastiska bilder från några av de platser som nämns i dikten. R:s vän, fritidsfotografen Roger Sandgren, Umeå har bland annat tagit många bilder från jakt och fiskeresor i dessa trakter. Vi rekommenderar varmt ett besök på hans hemsida:http://photo.net/photos/Rosan

En kommentar

  1. Jan N

    Det är roligt att se lite från de här trakterna, jag har mest bara bleka minnen från pappas diabilder.

    Jag tycks ha lyckats med att få igenom kommentarer, liksom R.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.