Tv-frukost för morgonpigga

Från sovgemakets ljupa dunkel i övre sal, smyger sig en diskret men hörbar snusning, som ibland övergår i regelrätt snarkning. Här i tv-fåtöljen är det ganska bekvämt i mitt eget sällskap. En stunds småpratande med syster Sonia och storsonen Daniel på messenger – ett alldeles lämpligt lite lagom socialt redskap för en gamma telefonhatare som mig själv. Telefoner, deklarationer och försäkringskassor…det är inte mina favoritsaker precis.

Det blev sent igår kväll – eller tidigt i morse – beroende på hur man ser det. Efter en trevlig kväll i goda vänners sällskap somnade vi mätta och trötta. Det fanns en del att avhandla sedan sist vi träffades. Tulipanerna glömde jag bort att köpa igår, men Elisabet kom med en underbar orkidee till oss. Det känns fräscht med blommor, en föraning om våren och den ljusnande framtid. Om man bara överlever januari och februari förstås.

2 kommentarer

  1. Elisabeth

    Håller med dina kära systrar om både din matlagningskonst och vacker dukning. Tusen tack för igår/i natt, det var jättegott o framför allt jättetrevligt!!! Det enda som saknades var tulpansnacksen, vi får ta det nästa gång.
    kram till er båda, ha en skön söndag! E o R

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.