Andra andningen

Egentligen är jag dö-schlut, men kom ändå in i andra andningen på vägen hem från min långjobbardag. Läs mitt inlägg om ’återupprättelse av äldreomsorgen’. Jag har nu även skickat det till vk:s och vf:s redaktioner. Man ska inte sluta hoppas!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. annki

    hej Gunnel..har börjat följa dina bloggar när jag såg att du fanns här…vi har jobbat tillsammans för några år sen…du skriver väldigt bra o roligt att läsa…dina senaste inlägg..visar din känsla för dom boende..våra gamla vi tar hand om..värderingar o omhändertagande…o framför allt tiden som man skulle vilja ha…synd att det inte satsas mera på äldreomsorgen ..utan tvärtom!…men vi ska kämpa på…:D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.