Adept/Mentor

Jag har i dagarna (nästan) två, fått möjligheten att gå Umeå kommuns adept/mentorprogram. Känner mej previligerad att få denna möjlighet att utveckla mej som människa och medarbetare.

 Nu återstår bara att med lätt bävan i hjärtat våga lyfta luren och ringa min lista med tänkbara kandidater, noggrannt utvalda, och hoppas att någon av dem vill/har möjlighet att ta sig an mej och bli min mentor för ett år framöver. Det känns lite som att "fråga chans på" och ni minns väl hur pirrigt det kunde vara….

Wish me luck!

En kommentar

  1. Sonia

    att du skulle få nobben om du frågade chans på nån, såklart det kommer att gå bra!! Kram

    Jag har problem med min uppkoppling hemifrån, och måste tyvärr (?) ägna mig åt verkliga livet ett tag…. kan behövas, så här efter flytten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.