Jag vill känna att jag lever all den tid jag har!!

Vi sitter här R och jag, rödögda i bredd och ser filmen ’Såsom i himlen’ för vilken gång i ordningen…. Jag återförs i minnet till när jag såg filmen första gången för ett antal år sedan, och hörde Gabriellas sång. Den träffade mig rakt i hjärteroten och varje ord och mening skulle kunna vara mina egna. Den hjälpte mig då att sätta ord på mina egna känslor inför framtiden – att vara trogen mot sig själv, och att göra det bästa möjliga av sin tid på jordklotet.

6 kommentarer

  1. Lillian

    Håller med sångerskan om att jag lever livet varje minut (annars vore jag ju levande död). För ingen annan kan leva livet istället för mej. Vilken gåva, dessutom! Att göra det bästa av livet är väl alla människors innersta önskan, eller hur?

  2. gunnel

    Jag funderar lite på din fråga , om jag förstår den….Är inte säker, men det jag menade var att sångens budskap gav eftertryck åt min då lite svaga röst och otydliga/osäkra självkänsla. Den gav mej en skjuts framåt i att våga försöka leva fullt ut i mitt eget liv.

  3. Karolina Grahn

    Denna sång har hjälpt mig många gånger. Jag har skivan med filmmusiken i bilstereon och brukar ta till den sången ibland, men även annan musik från filmen. I denna sång finns meningen ”veta att jag räcker till”. Enkla men mycket starka ord för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.