(T)ränderna går aldrig ur

Slänger ett getöga på reprisen av Gokväll, där jag noterar att en av vårens trender äntligen sammanfaller med mina fysiska förutsättningar. Kort i rocken – innebär att nästan allt i ärmväg är för långt. Allt med knappar, manschetter, och snygga ärmavslut går direkt bort och vi småfolk får hålla oss till den välsignade trekvartsärmen som istället blir en 5/6-ärm. Nu är det tydligen – håll i er nu – modernt med en uppvikt fullängdsärm…! Man tackar.

Dessutom berättar experten i rutan, att för oss som börjar få diverse skrynklor och skavanker finns nu finspackel som man ska fylla ut rynkorna med, låta torka, och därefter måla över med vanlig makeup. Naturligtvis är kilopriset astronomiskt och som alla andra mirakelkrämer kostar en liten tubrackare hundratals kronor. Undrar om det finns något på Beijers i storpack för en bråkdel av priset?? Kan liksom i andanom ser R:s min när han öppnar badrumsskåpet och hittar spackeltuben där..

Det blir nog även i fortsättningen så att jag får försöka leva upp till min pappas devis: Ett fruntimmer är som bäst när hon är ’ fulle skinne’

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.