10 000-meters klubben

Ja…är det inte så att ett steg är ca 1 m långt? Detta handlar alltså om steglängd, promenader, orättvisor och tallkottkörtlar. Vi ska strax bege oss ut på en promenad i det gnistrande solljuset. R anslår tidpunkten eftersom han ’värmer upp’ med skidskytte – sin egen gamla favorit disciplin, Jag skulle ha velat se honom i spåret med bössan på ryggen….

R hävdar att det är orättvis att jag har kortare ben än honom. Han säjer att jag alltså tar fler steg än honom fast vi tillryggalägger samma sträcka. Måhända måhända, men han får väl kompensera detta med några rundor mellan diskbänken och spisen 😉

Jag är övertygad om att våra utsvultna tallkottkörtlar behöver få sig en boost av solsken. Idag blir det alltså till att ta fram stegräknarna och trotsa tyngdlagen motviljan och de flödiga argumenten och bege sig ut på promenad. En daglig sådan hade vi tänkt….för att sammanlagt komma upp i 10 000 per dag.

Det säjs att social kontroll är ett bra knep att ta till för att orka nå ett mål. Nu vet ni…..Kanske jag rent av skulle avsluta de närmaste dagarnas kvällsblogg med bådas vår stegräknaravläsning??? Så ni får en chans att bespotta oss om vi inte jobbar tillräckligt hårt? Bäst att dryfta detta med R först….

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Sonia

    Jag blir lite peppad när jag läser din blogg och tror ska plocka fram stegräknaren igen, den har legat undanstoppad sedan i höstas. Nu tar vi nya tag! Lycka till båda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.