Fina fisken!!

Tittar på fisketurer i Semestersvenskar. Gottar mig åt tanken att om några få dagar så får vi plaska omkring i just detta gröna vatten. En ordentlig fisketur står högt på ”att göra”listan. Bäst att man börjar packa så smått och botanisera bland sommarkläderna. Det känns märkligt!

4 kommentarer

  1. Haspelrullen

    Hoppas du får bättre tur än vad jag hade då jag fiskade i det gröna vattnet. När det högg och då fisken var krokad, tog skepparen över spöt och så fick man titta på när han tog upp ”min” fisk… helt koko

  2. Gunnel

    Vi skippade fiskeutflykten då den mest handlade om trolling och var i dyraste laget. Tacka vet jag en forsvandring en sommarnatt i sländkläckningstider!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.