Vaknar kl 9.00 och tänker på eR därhemma.

Han sover nog sin sötaste sömn. Minns som i en dröm att han ringde vid midnatt i min djupaste sömn. Då var kvällen ung i Sörfors ca 18.00 och han är ju van att jag är nattuggla – dock inte denna gång. Vi ""ligger"" alltså 6 timmar före er därhemma. Började morgonen med att ta några bilder från balkongen och loftgången. I bästa Jan Nilsson-stil får ni idag några realitybilder från omgivningen.

Utsikten härifrån, elledningshärvorna runt knuten och ett ""renoveringsobjekt"" som kunde ha gått under kategorin – ett fynd för den händige, tvärs över gatan. Jag kan konstatera att här finns inte mycket plats på bakgården för minigrävare,traktorer och flygbåtar R, och att storstövlen , skinnbyxen och rutigskjortan nog skulle ha väckt en viss uppmärksamhet i gatulivet. Även om en boost testosteron nog inte skulle skada ibland….här går nämligen vissa herrar omkring i kjol och glittriga små toppar. Det har vi redan blivit varse.

Jag kan även glädja er läsare åt att inspelningen av Semestersvenskar är avslutad så det blir inga förnedrande reportage med Umeåanknytning!! Däremot har R mer eller mindre beordrat mig att skaffa en autograf från Rock-Ragge /RockBoris till vilket jag är mycket skeptisk. Hur det blir med den saken får nog tiden utvisa…

Nu ska jag slå mig ner på balkongen med en skiva vattenmelon i väntan på mina ungdomar att vakna. De ska få sova ut. Vi hinner nog bränna oss i mesta laget idag ändå. Förvarnar om läskigt vackra bilder från dagens utflykt framöver!
Kram till R!! Vi hörs!

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Ann-Kathrin

    Det är dagens väderrapport från Vännäs, jag ser fram emot varmare väder. Hoppas ni får en riktigt bra semester, blir kul att se lite bilder. Jag föredrar iallafall att se en man i skinnbyxen o rutigskjorta framför glittrig top o kjol…

  2. gunnel

    Burr!
    Det later i kallaste laget! Langtar inte efter att skrapa bilrutorna. Lite isvatten sjulle dock inte vara fel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.