Hot line

Heta linjen, ja det skulle man kunna saja om detta internetcafe. Tryckande hetta!! Idag for vi till stranden i Karon som ligger en bit bort. Mycket fin lang strand dar det kandes lugnare och lite mer privat. Det gick hoga vagor och Alex var i vattnet mest hela tiden. Bella och jag somnade ifran vara bocker och passade pa att sova en stund. Mulet vader men ljumma vindar ger perfekt tupplursklimat.

Ikvall har vi atit Thailands bufffe och strosat omkring pa den lokala marknaden, gjort nagra sma inkop och handlat lite mer frukostmat. Ungdomarna ska ge sig ut i nattvimlet, men sjalv passar jag pa att lasa och ta det lugnt. Jag och tjuren Ferdinand hade nog varit ett bra team.

I morgon om det ar mulet ska vi hyra en chauffor i 6 h som kor oss runt till olika begivenheter for 800bath – ca 150 kr. Bella vill besoka ett Gibbon-reservat, och NEJ det ar inte de gamla BEE Gees-broderna som vi ska titta pa utan nagra andra hariga typer, namligen Gibbonapor. Fa se vilka fler stallen Bella tar oss med till. Nu ska jag prova Skypa nagra nara och kara. Fa se om det finns nagon som vill prata med mig. Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.