Ormen i paradiset

Idag kom en skarrad son farande upp fran stranden. Jag lag vi poolen pa Merlin Beach. Han hade varit nere for att snorkla och passerade under nagra palmer nar det ramlade ned en orm pa honom. En gron rackare. Vem som blev raddast fortaljer inte historien, men han tyckte att det var ganska laskigt.

For ovrigt ar vi i lataste laget. Fre till lordag aker vi till Phi Phi-oarna och stannar borta en natt. Det ska bli ett aventyr och kul att se om det ar lika vackert som pa bilderna. Ikvall blir det latsidan med en bok for min rakning och Alex ska pa inflyttningsfest hos en av Bellas tjejkompisar. Jag skulle ge en slant for att fa insupa 10 kalla Umea-andetag nu innan jag samlar ihop mig och promenerar hem fran internetcafeet.

2 kommentarer

  1. Lillian

    Ja, usch va hemskt att få en orm neddampande på sig i detta idylliska ställe. Jag kan förstå att det var läskigt för Alex. Vi har klarat oss undan missöden i Nevada, Arizona och Californien. Men väl hemma fick jag ringa otaliga gånger på T. och Lars i Umeå under måndag utan svar. Jag trodde något allvarligt hänt. Det visade sig att de sov så hårt att v.klockorna fick ringa till de gick ur eller än värre. Min son var upp och stängde av, men minns ingenting sen och vaknade 16.00. Då var studierna slut för dagen…

  2. Gunnel

    Jetlagen…ja den är inte kul. Nu hemkomna även här, men påverkade av dygnsomställningen. Det låter som om ni haft en riktigt fin och mysig resa tillsammans! Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.