Skallebank, migrän eller kopparslagare

Mindre kärt barn har ändå rätt många namn. Vaknade med en dov täppt känsla i huvudet, antog att det var mina trånga bihålor som spökar lite nu och då kurerade mig med Alvedon och Sinova och for till jobbet. Där slog det till med full kraft – huvudvärk och illamående. Insåg med stigande desperation att dagens fyratimmarsutbildning inte kunde ställas in utan olägenhet för beställaren som ju delat upp sin personalgrupp på tre utbildningstillfällen.

En tupplur, en alvedon och lite kaffe senare hade det lättat något och vi kunde ge oss iväg, Jenny och jag, som planerat. Det gick ändå bra, och det är ju alltid lika roligt att träffa personalgrupper, deras ledare och sjuksköterskor runt om i äldreomsorgens verksamheter.

Lätt transparent, skakis och blek bakom solbrännan har jag nu fått landa hemma i soffan. Mina pojkar får äta rester till middag och jag hoppar över middagsmaten för egen del. Vila, sömn och lite ompyssling hoppas jag på, denna onsdagskväll.

I morgon kommer en demensdelegation från Lycksele och besöker oss i teamet och på eftermiddagen blir det föreläsning för sjuksköterskestudenter. Jag vill bli PIGG!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.