Djupdykning

Passar på att gå igenom lite papper nu när jag inte orkar så mycket. Hittar en del fina foton som väcker glada minnen och vykort från vänner jag inte talat med på länge. Nu hittar jag min vackra ’brevpost’ som jag fick i julklapp och tror att jag rent av ska ta och skriva några små handskrivna hälsningar. Det är ju SÅ kul när man själv hittar ett vanligt hederligt brev insprängt bland reklam och postkodserbjudanden. Hittar även en liten bok med tänkespråk som jag fått av min storasyster Ann-Mari. Titeln är: Stanna upp en stund.
Några av klokheterna bjuder jag på här:

”Man måste stanna upp en stund ibland för att orka gå vidare”

”Hygglighet är som luften i däcken – den kostar ingenting, men gör resan angenämare”

”Nu för tiden sätter man in fläktar i köken för att bli av med matoset som förr lockade in familjen i köket”

”Ingenting är stort eller smått, förrän det jämförs med annat”

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Haspelrullen

    Förstår att det inte blev nåt fiske i det där fina klara vattnet.
    Det gör inget, du gick inte miste om nåt.
    Krya på dig

  2. Gunnel

    Nej, inget fiske för min del som sagt. Alex tillbringade en eftermiddag med två thailändska fiskare och fick prova att fånga bläckfisk med spö. Däremot hade de myclet prisvärda spön och rullar. Hittade ett fint ultralätt spö med rulle för under hundralappen – perfekta presenter men GLÖMDE att köpa sista dagen. Nu blir det fjällfiske härnäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.