Också en slags lördag

Ibland blir inget som man tänkt sig. Jag hade föreställt mig hur jag full av energi skulle ta itu med ett och annat som släpat efter på hemmaplan. Dessutom har solen mage att lysa sådär gnistrande klar på de skitiga fönstren och genom hinnan ge en hint om hur mysigt det är ute. Jag får nog trotsa mina ajjiga brännande blåsor och se om jag klarar några plagg mot huden och ta en promenad ned till badet. kanske kanske det finns några uppborrrade hål så jag kan doppa en pirk, som uppvärmning inför kommande helg. Jag måste vara frisk då!!!

Huvudvärken ligger som en molande sordin över tillvaron och nu har utslagen spritt sig även till kind och ögonlock, ont i ögonen och lite suddigt ser jag så jag funderar på att slå en pling till sjukvårdsupplysningen och höra om jag måste agera på något särskilt vis när det gäller ögonen även fast jag började äta medicin i gårkväll. Jag känner mig ganska omtöcknad, vet inte om det är medicinens eller bältrosens fel.

Etiketter:

2 kommentarer

 1. Isak

  Ja det var ett jädra gnäll om per-
  ninga. Om jäg ha hadd 1 miljon,
  sä skull jäg ha köft hälsa. Om ji int
  vet att hälsa ä de bäste, när ji är
  så gammal. Ja då tyck jäg, att ni
  fo skyll ji sjalv. Min ohälsa berodd
  på att jäg vald fel föräldra, å dä kan man som int göra na åt. Men
  ji som kan. Ske vara rädd om ji.
  För myche gå int köp för perninga.
  Men om ji kan, så ä den bäste
  investeringen man kan göra, å nu
  i kristider. Dä ä att hall sä fresk å
  ta bort alla måsten, å dä kan vara
  stort nog, men det är du som be-
  stäm. Va rädd om däg å ta din me-dicin å krya på dej.Men dä du ha ä
  int å leke vä.

 2. Gunnel

  Att få ha hälsa är en rikedom som ej kan köpas för pengar, och visst har man ansvar i att ta hand som sej och förvalta hälsan när man har den, så gott man kan. Det är kanske nyttigt att bli påmind om vad man ska vara tacksam för…precis som nu för mej.Vad trevligt att du skriver på dialekt. Får man fråga vilken länsända du kommer ifrån? En gissning är en bit inåt landet kanske mer åt Skellefteå än Lyckselehållet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.