Som man bäddar….

Nä klockan ringde strax före 9 var jag djupt inne i drömmarnas värld. Låg vaken till nästan kl 05 och de orosmoln som är lite trist gråruggiga om dagen, tenderar att bli hotfullt mörka och växa på under småtimmarna. Gårkvällens sofftupplur kan möjligen vara boven i dramat. Jag som alltid annars brukar somna på fem röda sekunder – ganska snabbt om man jämför med R som somnar på tre röda sekunder.

Att fara eller inte fara – det är frågan idag. Det är pimpeltävling i Holmsund och det var inskrivet i almanackan med fyra utropstecken efter. Få se om någon/några av mina nyfunna fiskevänner dyker upp där, annars får jag väl fiska själv. Bra sås reder sig själv.
R har lovat bort sig till barnvakt hela kvällen och själv ska jag ska hugga in på påskförberedelserna, laga mat, frysa in och baka så vi kan ägna oss åt trevligare saker under själva påsken.

I går ringde Daniel och villa haka på med sin Britta!! Jag hade frågat tidigare men det lät inte möjligt för dem att åka som läget var då. Nu blir skaran i det närmaste komplett förutom Bellagumman!! Ho,Ho där borta i Agia Napa. Kom hem så vi får träffas lite, vi saknar dig!! Nu hoppas vi på sol och gott humör hos alla.

Nu blir det peptalk med metmasken, packning av säck och sen storstövlen och skinnbyxen på för Gunnel. Ha en riktigt bra dag alla läsare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.