Sol vind och vatten…

En underbar dag har vi haft, och den är inte slut än. Vi har legat och solat/sovit ute på altanen och hört snön smälta. Tyvärr inget fjällfiske eftersom spåren är för dåliga, men här på Mittisjön har jag trugat dem i omgångar – dock utan resultat. I morgon ställer jag väckaren på 04. Då tar vi(jag) dom!!!

Just nu är det grilltajm med hasselbackspotatis ute på altanen. Fjällvärlden ligger framför oss och det SÅ vackert. Vi får strax besök av Ove o Ingrid och därefter blir det att sitta på udden kring elden ikväll och se solen gå ned bakom Ferras. Vi önskar er alla en härlig kväll!!

2 kommentarer

  1. Stordotten

    Undrar just om det blev någon tidig uppstigning kl 4 i morse? Jag väntar med spänning på att få höra om det resulterade i den så länge eftersuktade storrödingen. Här packas det för fullt inför kalmar. Tänkte snabbt passa på att påminna om att ni gärna får kolla lite extra efter min bankdosa. Kram på er båda.

  2. Mamma

    Hallå där!
    Givetvis var jag uppe med tuppen , men tyvärr var bara några enstaka firrar vakna. Vi har letat bankdosan, men sorry, vi hittar den inte här..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.