Somewhere over the rainbow…..

En kvällspromenad – alldeles om hörnet i den ljumma kvällen. 65 våningar upp i Rockefellercenter till Rainbow bar som har en vidunderlig utsikt över ett glittrande Manhattan. På bilden kan man se det upplysta Empire state building med sitt karaktäristiska torn. Jag kunde inte låta bli att reflektera över att – rent hypotetiskt skulle R:s flygbåt kunna svischa förbi på den här höjden, och fick en isande känsla i magen och på baksidan av benen.

Min höjdskräck bekämpas steg efter steg och nu överlevde jag alltså även en hisstur upp till denna höjd – även om man fick en känsla av att somliga kroppsdelar kom lite på efterkälken.

I angränsande Rainbow room fanns "finfölke" i herdagskläderna med glitter och glamour. Jag och syster provsatt de fina stolarna i damrummet och pudrade näsan efter alla konstens regler. Vi mötte ett medelålders 36 kilos åkerspöke med slumpvis utplacerad silikon i oväntade formationer på sin kropp.

Någon borde ha rekommenderat henne en plastikkirurg med både synen, lokalsinnet, omdömet och legitimationen i behåll. Det är nog inte roligt att åldras här…

 

3 kommentarer

  1. Kalle

    Ni har det fint, ser jag. Bra! Det har vi också, men av ett annat slag. Tomten är nu räfsad och huset är städat efter det som att par professionella golvslipare åstadkom under vår bortovaro.

    I kväll (dag två) åker vi till ”stan” (Kalamzoo) till några musikervänner. Fortsätt och ha kul, och akta dig för alla plastikkirurger! Sådana behöver du definitivt inte. Fråga R!

  2. G&R

    Knuffar R lite i sidan och visar din kommentar, han nickar instämmande på kommando…om än något yrvaket.

    Skönt att ni har grovjobbet gjort! Se nu till att ha det så trevligt ni bara kan i en annan del i detta fantastiska land!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.