We´ll meet again……..

Svenska kyrkan i New York

Nu är allt packat och klart. Drivaxeln ligger inbäddad bland smutskläder och presenter. Vi hoppas att vi får med den hem, förbi tull och kontroller. Nöjda efter en fin resa återvänder vi hem till Sörfors. Det jag längtar efter mest – förutom Alex förstås – är vårt fantastiskt goda dricksvatten, för säja vad man vill om NY-vattnet – någon brist på klortillsats är det inte!!

Vi avslutade gårdagskvällen med att bjuda vårt fina värdfolk på restaurang. Det blev en god amerikansk köttbit med tillbehör. Det finns HUR många ställen som helst i denna myllrande stad som aldrig sover, och för varje dag som gått har vi insett hur mycket vi INTE har sett. R hade ett möte på Handelskammaren i morse och jag gick en sista shoppingsväng innan vi nu dammsuger och försöker snygga till efter oss och därefter promenerar till bussen som ska ta oss till Newarks flygplats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.