Pratbubbletävlingsbidrag…

’Ellen dina övriga kurser verkar onekligen intressanta! Men jag känner att jag måste bolla lite med grabbarna innan jag bestämmer mig.’

Ovanstående bidrag skickade min syster Sonia in , men det refusererades med motiveringen: ’Tack för din medverkan. Din kommentar har dock ej godkänts för publicering då den strider mot våra grundregler, vilka finns beskrivna på vk.se.’

Varken jag eller syster kan förstå vad detta skulle strida mot för regler. En annan märklig sak är att ”kommenterare” får ett mail när deras kommentar publicerats – däremot får vi bloggare inte mail när vi fått någon ny kommentar. Detta är något jag hoppas kommer att åtgärdas snart.

Hoppas på några fler pratbubblebidrag innan i morgon då vi kommer att utse en vinnare!

En kommentar

  1. S

    Det var ju egentlgen de olika kurserna som var själva poängen i mitt inlägg, och jag antar att det var pga av dem som inlägget inte gick igenom, inte pga av själva ”pratbubblan”. Alltså, min pratbubbla ihop med de uppradade kurserna var själva poängen. Det är väl inte värt att jag nämner dem igen….

    Jag fick inget svar av VK när jag mailade dem, men eftersom de lusläser alla kommentarer, så frågar jag igen: VK, vart på vk.se står att läsa om era grundregler och vad man får skriva om eller inte?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.