Sjung om studentens lyckliga dar…

En lång och intensiv dag är till ända. Dagen började med att jag steg upp och skjutsade yngste sonen Alexander till Dragonskolan kl 06. Han var otroligt stilig i sin nya kostym och full av förväntningar inför dagen. Kl 11.00 var det dags och vi skulle alla vara på plats för att välkomna honom ut på skolgården. Allt gick planenligt ända tills jag skulle parkera vid Nolia då jag upptäckte att jag glömt det viktigaste!! Efter ett nervkittlande intermezzo med rallykörning och kamp mot klockan för att hinna fram och tillbaka till Sörfors och hämta det glömda studentplakatet kunde vi äntligen möta upp och fira honom, alla syskon, mamma, pappa, flickvän, bonusvuxna mfl.

Därefter bar det iväg för studenten med stor traktor och kompisar på släpet några vändor runt stan. Många bilder togs, och bland alla glada fina bilder på människor kunde jag skönja en viss persons ”traktorintresse”. R fick verkligen sukta när det ena traktorekipaget efter det andra passerade framför hans ögon. Därefter fest hela eftermiddagen med smörgåstårta, släkt vänner, gofika och smaskens hemma i ett ballong och björkpyntat Sörfors. Presenter, kramar, fotografering, lite tårar och ”En vänlig grönskas rika dräkt” är några av de ingredienser som gjort dagen minnesvärd. Nu önskar vi Alexander lycka till i livet, planerar för nästa fest och gläds åt att vi har varandra, är friska och att vi är goda vänner.

2 kommentarer

  1. Kin@

    …ni verkar haft det.
    jag ryser litegrann av stämningen – vackert:)
    Jag fick oxå äran att få sjunga En vänlig grönskas… i kyrkan igår – det var länge sedan…
    Lycka till nu, sonen!
    mvh Kin@

  2. Gunnel

    Tack Kina!
    Ja, visst är det något speciellt med sommarpsalmerna, skolavslutningsstämningen och med att se sina barn sommarfin. Jag önskar er en härlig sommar i familjen med bra fiske!! Jag funderar lite på fisketävlingen men har inte bestämt mig än….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.