Bindefeldt släng dig i väggen………….

Att vara festfixare är en ovan och ”nalta eljest” uppgift och jag är full av tacksamhet till våra ungdomar som kommer att dra lasset på självaste dagen D. Före det så gäller det förstås att allt som ska serveras är klarrrt o betarrt, och att det finns uppläggningsfat, göromålslistor och allt annat som behövs till pigorna och drängarna.

Idag har det varit matchmaking i hjärnan då vi ska försöka placera ihop vår brokiga skara från när och fjärrran, så att alla får trevligast möjliga sällskap under middagen. Därefter kommer placeringen att upplösas och man får kotta ihop sig/frottera sig med vem helst man önskar. Det är ett kul pysselgöra men lite klurigt.

2 timmars arbete åt skogen idag, när jag skulle skriva presentation för gästerna. dokumentet försvann när jag skulle spara det och återfinns ej trots att jag skakat datorn upp och ned , samt testat alla goda råd mina datakunniga familjemedlemmar rekommenderat. Det är bara att börja om från början….

Om någon i läsekretsen har goda vertikala förbindelser och det inte råkar kollidera med någon regnönskande bondes böner så skulle jag vara tacksam om ni nyttjade förbindelsen för att förhoppningsvis framkalla lite sol på midsommardagen, dagen därefter …och så på självaste 29-årsdagen förstås 😉

2 kommentarer

  1. Ärlig skattebetalare

    Du skriver om dagen D och 110 års jubileum i ditt hem. Men ni två som är mantalsskriva på din adress kommer inte ens upp i 70 år.

  2. Oärlig skattebetalare

    Du skriver ”ditt” hem, som om det bara var hennes? Men eftersom 60 och 50 har halva lagfarten var så får man väl ändå se det som Deras hem? Lägger man dessutom till 18 (tror jag han är) så kommer man ju nästan upp i 120 år. Wohooo way to go!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.