En kväll i juni….Välkommen till Sörfors 22/6

Ni minns Lasse Berghagens fina sommarsång? Idag känns det mer likt oktober, men skam den som ger sig! Jag har planer på fint väder i helgen!!! ikväll har R börjat sätta upp de båda kåtorna. Partytälten kommer inte förrän till midsommarafton så vi passar på att göra annat. I ugnen nu puttrar nu de vackra rödingfileérna. Det är något nytt som ska förberedas varje dag.

Hittade finfin färskpotatis som blir perfekt till potatissalladen och jag har nyss testkört potatisskalaren med tveksamt resultat. Det blir värsta träningspasset med tanke på att det gåt åt omkring minst 20 kg potatis. Med lite tur får jag snygga överarmar till festen:)

Eftersom inbjudan till öppet hus på födelsedagens eftermiddag 22/6 kl 14-18, inte verkar komma med i tidningens 50-årsnotis , så passar jag på att via detta forum säja till vänner, gamla arbetskamrater eller andra trevliga själar som jag känner, att dyka upp på en tårtbit och en kopp kaffe på födelsedagen. Adressen är Sörfors 139.

3 kommentarer

  1. Kin@

    Jag kanske skulle komma och vi får planera en fiskefärd:)
    Jag hade en nära-napp-upplevelse idag, som inte var helt fel – misste den tyvärr…
    Hoppas att din helg blir underbar!
    kramiz Kin@

  2. Gunnel

    Du är så välkommen! Fisket måste tyvärr vänta . Jag får ha skygglappar på varje gång jag passerar Sörforsbron!!

  3. Haspelrullen

    Synd jag inte känner nån av er – jag hade kommit som ett skott. Hoppas ni får en fin fest och det tror jag ni får som ni jobbat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.