Glada laxar och surströmmingar

Hela registret har vi sett hos oss idag. Mest glada, hemlighetsfulla och idogt förberedande av program, sång häften och överraskningar. Förberedelserna har pågått i flera dagar och det har varit underbart att ha mina barn hemma samtidigt. Emellanåt har jag blivit ivägkommenderad för att inte höra det som säjs eller sjungs. Instrumenten är nu hämtade. Tack Kristina för att vi får låna av dig! Vi unnade oss en stunds rast ikväll och åt surströmming. För Sandra och Christian var det premiär!! Lukten fick tummen ned, men smaken fick godkänt.

Det börjar likna nåt nu på matfronten alla kylar är fyllda, dryckjom inhandlat och läget under kontroll. Efter ett sista matlagningspass samt dukning och färdigställande av blomarrangemang och parkeringsplatser och en del andra göromål i morgon förmiddag så kommer vi kl 12.30 ha en check, där vi går igenom allas uppgifter under dagen och därefter är jag portförbjuden och får enbart ägna mig åt att försöka få mig nassenär hel, ren och förhoppningsvis lite snygg till kl 14 när gästerna kommer.

Festområdet är bara SÅ fint och jag är jättenöjd. Om nu väderprognosen håller och alla får vara friska så tror jag att det kommer att bli en riktigt minnesvärd och underbar dag. Vi hoppas dock att gästerna har med sig varma plagg att ta på under kvällen, och kanske någon flecefilt. Nu har vi garderat med infravärme och öppna eldar både framför scenen (altanen) och inne i den ena kåtan. Robert har gjort så fint inne i kåtan och man kommer att se elden även från partytälten.

Alex fina tjej Mathilda och Bellas vän Therese kommer också hit och har lovat att hjälpa till med lite smått och gott. Tack alla mina ögonstenar för allt jobb ni lagt ned för vår skull på er korta dyrbara sommarledighet och för att ni rest hem hit för min/vår skull!

10 kommentarer

  1. Carina C

    Njut av livet det går inte i repris..

    Hoppas ni får en minnesvärd kväll och många härliga dagar framöver.

    passa sedan på att vila och återhämta er efter denna urladdning som ni laddat för i veckor.
    Kram

  2. Marléne

    Hoppas du får en minnesvärd dag bland dina nära och kära.
    Önskar gammgrannen från Vintergatan, Teg

  3. Gunnel

    Tack för alla fina och uppmuntrande hälsningar. Det värmer i hjärtat något alldeles otroligt. Festen blev alldels underbar. Tack Marlene för hälsningen och för att vi fick låna din fina Therese ikväll, hon är en sann vän och prydnad som dessutom hjälpte till på många sätt. Tänk vad länge sedan det känns som de två små söta nakenfisarna satt och fikade på gräsmattan på Teg!

  4. Gunnel

    Ja Carina!
    Du har helt rätt. Det gäller att leva här och nu i varje sekund. Tack för välgångsönskningen, den fungerade! Allt blev underbart! Ha en glad skön sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.