Bildproblem löst men ändå inte

Nu har jag kommit på att det är när jag använder Roberts snabba dator som jag inte kan lägga in bilder i bloggen. Den accepterar inta att bilderna heter .JPG utan godtar enbart .jpg Tyvärr tappade jag både fart och lust på grund av detta när jag skulle färdigställa festrapporteringen för min gammdator är mer än måttligt seg och internetuppkopplingen inte precis världens snabbaste, men nu vet jag i allafall vad det beror på. Om någon läsare vet hur man kan ändra inställningar för sådant så hör gärna av er.

Nu blåser det kyliga vindar här efter underbar dag med öring från altanen och powernap under bar himmel, så nu passar jag på att lägga in några inlägg från vår 110-årsfest. Vi har fått bilder från mångas kameror, bland annat en massa mingelbilder som är hur fina som helst. Nu ska jag först prioritera en del roliga uppträdanden, tal och sådant som vi uppskattade stort. Håll till godo

En kommentar

  1. Jan N

    Jag begriper inte mycket om datorer, men prova att spara om bilden. Jag kan inte heller sätta in bilder i orginal. När jag minskar dem får ändelserna av någon anledning små bokstäver, och då går det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.