Far o Flyg

Vill du göra något annorlunda i sommar. Bila till Adolfström i Laisdalen. Hos Fjällflygarna kan du köpa ett mycket prisvärt paket med helikopterlyft till fjället Tjäktas topp med fantastisk utsikt över fjällvärlden och Laisdalen. Vandra ned de lättvandrade 6 km till Bäverholmens värdshus, ett fantastiskt ställe i väglöst land vid den grönskimrande Laisälvens övre delar. Där serverar Lisa den måltid som ingår i priset. Helstekt röding med potatis kan varmt rekommenderas! När du är mätt och nöjd skjutsar Arnold tillbaka till Adolfström där ni lämnat bilen. Summa summarum 560 kronor för hela paketet. Man bör boka dagen innan och det låga priset förutsätter att man blir 4 personer i helikoptern. En helmysig hel eller halvdagsutflykt, beroende på hur snabbt man vandrar.

Ta med kaffetermos och mackor och stanna och njut av utsikten på någon av alla de mysiga ställen som du passerar. Tuta eller stanna gärna till sedan när du passerar oss på vägen mellan Adolfstöm och Gautosjö. Ledtråd: Svart volvo, flytbrygga i viken, ensam stuga belägen på en udde i Mittisjön, timrad bastu intill vägen. Röd/grå stuga.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. S

    B var i Kittelfjäll nu för att testa ett vatten, men tänkte åka till Adolfström sen. I så fall skulle han ringa dig och ta dig med (om du vill). Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.