Bortskänkes mot annonskostnad….

Bortskänkes mot annonskostnad – den rubriken på Blocket kan komma väl till pass, den osannolika dag som jag och R mot förmodan tröttnar på varandra. 

Vår skämtsamma, lite käbbliga  jargong kan  för utomstående kanske låta lite väl tuff ibland, men den håller just för att det i grunden finns så mycket värme och kärlek oss emellan.

Jag skulle aldrig skriva något som jag vet skulle såra R, och han tycker det är kul att figurera i mina bloggar. På den punkten finns inga oklarheter.

Jag hoppas ju att jag genom att åskådliggöra våra olikheter mellan kvinna/man i livets olika berg och dalar kan få någon av er läsare att igenkännande dra på munnen, tjoa till eller nicka instämmande. 

I min bloggpresentationen framgår  att här kan  förekomma  halsbrytande kast mellan skämt och allvar, och att min humor skiner igenom nästan i allt som jag skriver.

Hydrovågänkan var inte mer suckande än att hon samtidigt som bloggen skrevs tillverkade en namnskylt  som ska stå vid vägen i Gauto. Visst ger den en signal om att här finns kärlek?

Etiketter: , , , ,

12 kommentarer

 1. S

  eller så kan du kanske annonsera under Bytes: ”60-åring bytes mot två 30-åringar” åsså kan jag ärva den ena 🙂 Kanske bäst att tillägga att jag skojar, jag vill inte att du byter bort R och jag vill inte ha nån alls, oavsett ålder, har nog med mig själv 🙂

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till :-)) (2009-07-16 12:51)
  :)) nej hon har ju inte det, trots att jag peppar henne. Hon har härlig humor och skriver jättebra! Dessutom är hon både söt och snäll.

 3. sandra

  Twitterrutan är borta!!! Jippi!!! såg inte att jag skickat min förra kommentar två gånger, sorry 🙂

 4. :-))

  Synd att S inte bloggar. Den där lite kärva realismen med glimten i ögat är ju smått unik.
  Men kommentarerna räcker förstås en bra bit.

 5. S

  Tack :-)) och Gunnel för era komplimanger, men jag har fullt upp med att läsa och njuta av Gunnels och Ove Di Peders bloggar. Ej heller har jag något att blogga om eftersom jag har både en och två minnesluckor och när jag läser Gunnels blogg så tänker jag att ”ahaa ja justja det var så det var!” Jag kan aldrig vara nog tacksam för att Gunnel friskat upp mitt minne! Jag läste nu att du skulle återkomma med en blogg om tandläkarbesöken, hemska tanke! Jag minns att jag tyckte så synd om Önnerlövara som alltid fick gå in sist, eftersom det var A-Ö som gällde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.