Tack…någon!

 

Vi satt nyss ute på udden vi eldstaden och grillade korv över den öppna elden medan vi njöt av den vackra utsikten när R upptäckte att han fått  ett mail i telefonen av sin bonussyster.

Rörda och tacksamma över livet och varandra läser vi att Denis idag fått lämna brännskadeavd i Uppsala och flugits till Sunderbyn där Birgitta kunde möta honom för första gången sedan gasolyckan. När vi läser om den glädje och kärlek hon känner över att leva och att ha sin Denis hos sig igen så får vi en glimt av själva livets kärna.

Vi är så glada för deras skull, men även för vår egen som får fortsätta att ha dessa fina vänner i vår innersta krets. Lycka till fortsättningsvis med läkningsprocess för er båda. Vi är hos er i tankarna.

Imorgon får Denis Birgittas hemlagade specialmedicin levererad – Röding på Birgittas vis. Det ni – den går nog inte av för hackor! Vilken underbar nyhet att höra att dina händer läkt såpass att du kan använda dem till sådant som är ditt liv Birgitta!

Varma Gautohälsningar från Robert o Gunnel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.