Är huvet dumt får kroppen lida

Åter hemkommen efter en het Noliadag. Några påsar rikare och några kronor fattigare, men framför allt några kilo tyngre i fötterna. Trots att fåfängan lämnades hemma och crocsen åkte på så var det med ett nödrop jag orkade hasa mig till bilen efter förrättat värv.

Det mesta var sig likt, min rödbrusige vän med den sönderrökta rösten var där men denna gång var det någon annan mirakelprodukt han sålde. Nu är man mättad på bastutunnor,putsmedel och silikonbakpapper. Skönt att det är 2 år tills nästa gång.

Nu bär det iväg på baluns till goda vänner.

3 kommentarer

  1. Gunnel

    Oj, synd! Det hade varit kul att heja på dej! ja visst ser blinkpirkarna lite skumma ut. Jag har då än inte fått en enda fisk på den. Vanliga hederliga gamla godingar i draglådan funkar bäst. Kingen – koppar eller svart/ koppar nu på sommaren är svårslagen. lottospinnarna är också kanonbra. Till rödingen på ismete har jag ett favoritblänke koppar snorgiúlt och lila som jag nästan alltid får napp på.

  2. S

    Mitt kära x har lovat att göra i ordning ett gäng flugkast till mig när jag åker hem till Vgs i september, snällt va?! I den hoppas jag på en del lila, och så förstås hans ”lilla beiga” som jag alltid får fisk på. Så nu behöver jag bara investtera i ett par gummistövlen, typ småstövlen. Längtar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.