Hushållsnära otjänster..

Är det så det ska benämnas – omhuldandet av de kraftfulla karlar i åldrar mellan 19 och 60 som jag som heltidsarbetande kvinna ägnar mig åt anno 2009?

Handlar det om kvinnoförnedring medelst förberedande städning dukning och matlagning innan herrarna kommer hem och behagar placera sina näpna små akterpartier vid dukat bord och levande ljus?
 
"Hä bara å gapa å swäle"
 
Eller pratar vi om kärlek och omtanke,  möjligen kvinnans list eller rent av gammal (o)vana från min sida att inte delegera, kräva rättvisa jämlikhet och broder…flåt systerskap?
 
Är det så att man gör det man är bäst på?
 
Jag har inget bra svar på dessa frågor eftersom jag själv tycker lite olika från dag till dag beroende på humör och ork. Oftast gör jag det dock gladeligen och alltid är jag införstådd med att valet är mitt eget.
 
Herrarna gör oftast heder åt anrättningen och kan understundom uttrycka små vällustiga grymtningar som jag kan tolka som njutning eller tacksamhet, men de stående ovationerna eller tacksamma kyssandet av mina små fötter brukar utebli.
 
Kommer en framtida svärdotter att morra åt hur jag danat den spädare av dessa två mansgrisar? Troligen.
 
Min käre R är nog cementerad bortom all räddning. Han brukar retas och säja att ett års hushållsarbete uppvägs av byte till sommar/vinterdäck samt snöskottning. Love him anyway!
 
Man har det som man förtjänar :))
 
 
Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.