Rosenrötter

Idag gav min kära vän och kollega Annica mig en tablett Rosenrot. Hon tyckte att jag behövde få en extra skjuts med energi och kraft. Lätt skeptisk svalde jag till sist lydigt den oansenliga lilla bruna tabletten.

 Inbillning eller ej, men fram på eftermiddagen började jag känna mig ovanligt livfull och pigg….. Så till den milda grad att  R såg lätt oroad ut efter välkomstkramen, och spanade  diskret efter nödutgångarna. Jag tror att han skulle behöva få ett piller eller två för att komma i fas.

Nu powernapar han i soffans djup innan han ska ut och fredagsmysa med den nya styrpulpeten som skall monteras i silverbåten. Få se hur länge effekten sitter i

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.