Äppelpäppel

Grenarna på våra äppelträd är riktigt nedtyngda av frukt och jag var tvungen att plocka bort en del fastän de egentligen kunde ha fått hänga kvar och gosa till sig ett tag till. Den stora frågan är vad man ska göra med alla äpplen.

Mos, infrysta klyftor och i pajer och kakor förstås. Kruxet är bara att jag tänker försöka låta bli att baka en massa sötslisk. Nu undrar jag om någon läsare har nyttiga goda och bra recept på äppelrelaterad mat och bak.

Tack på förhand

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Kin@

    Gör vin!
    Det gjorde vi av äpplen, när vi bodde på Sofiehem och hade tre äppelträd som gav massor i äpplen:O)

    Om du har mycket över, tar jag gärna en låda eller så…
    kramiz Kin@

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.