Mögelchock och nostalgi

Plockade fram lite gamla skolpärmar och en mapp med gamla brev från barn och ungdomstiden. Mappen har ursprungligen stått i en möglig källare i många år vilket satt sina spår i mina gamla brev. Drabbades av en riktig mögelchock och började må så dåligt att jag fick slänga ut mappen och vädra själva breven.

Gamla kärlekar, vänner, brevkompisar, släkt och personer som  man haft kontakt med finns bland avsändarna. Breven väcker känslor av glädje, vemod och nostalgi. Ett och annat namn på personer man glömt, tappat kontakten med eller lagt bakom sig visar på hur tider, människor och känslor förändras. Främlingar blir till vänner, vänner blir till främlingar, man själv förändras och sådant är tydligen livets gång.

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.