Pionjärseminarium

Har i eftermiddag fått delta i och vara med på ett hörn att så ett första frö till framtida samverkan. En stor grupp Ssk-stud och Socionom-stud har fått mötas vid ett halvdagsseminarium anordnat av Praktikcentrum/UFFE-enheten. Tankeväckaren fick vara utgångspunkt för gruppdiskussioner om samverkan och beröringspunkter mellan två yrkesgrupper som båda har viktiga ledarfunktioner inom Socialtjänsten. Med god samverkan kan det bli hur bra som helst. Då dessa två drar åt samma håll så kan det bara gå åt ett håll – framåt. Det är alltid lika roligt att möta framtidens medarbetare som med nya friska ögon och ideér kan hjälpa oss gammstutar att inte fastna i gamla trista hjulspår.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.