Till min älskade arbetsmyra

Idag har du din sista officiella arbetsdag – och eventuellt jobb hädanefter blir sprunget ur din lust eller möjlighet att jobba.  I ärlighetens namn funderar jag lite över hur det känns och hur vardagen ska te sig framöver. Du som är så full av liv, kraft och ideér!  Just idag känns det mer troligt att jag var den som skulle gå i pension.

Nu önskar jag dig en härlig tid av hälsa, kraft och valfrihet, och jag är helt övertygad om att projekten på hemmaplan och i friluftslivet aldrig kommer att ta slut. Än har vi ju inte gett upp hoppet om vår gemensamma dröm att hitta ett sätt att kunna leva och bo i fjällvärlden.

Glöm nu inte att köpa hem några post it-block så jag kan skriva små kärnfulla kortkommandon och sätta på kylskåpet – "Att göra" tills jag kommer hem om dagarna vännen!

 

7 kommentarer

 1. R(obban)

  Tack för din omtanke älskade vän!
  Tiden för alla projekt verkar redan vara upptagen av alla andra senarelagda projekt. Det blir väl som för min pappa, han hade aldrig tid med nåt sen han gick i pension.

 2. Kina Levin

  R!
  Synnerligen det där med post it lapparna:O)
  Ska de vara rooosa:)?!?

  Det blir väl som för min far och för svärfars; så upptagna människor finns inte:O)
  /Kin@

 3. S

  Såklart vi är kompisar R, det är ju därför jag erbjuder mig att skicka post it´s, så du slipper betala dem själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.