Tänk att få vakna tidigt en morgon….

Sitter i sängen i vår lånelägenhet där L förberett så fint och mysigt åt oss och jag bara njuter av lugnet och tänker på dagen som kommer. Kl 12 ska vi vara vid Varbergs fästning där vi dukat och förberett för Olivers namngivningsceremoni i ett av de fina stenrummen där. Blåsten har lugnat sig och idag ser vädret hyfsat ut- Det väntas inget regn i allafall. Skönt! Dagens huvudperson är helt underbart gosig och fin. Glad som en speleman och frisk och snäll. Han kan nu gå runt soffor och bord och utvecklingen går rasande fort. Det skulle inte förvåna mig om han kan gå innan sommaren är slut. Han verkar ju vara både sin mamma och pappa upp i dagen på den fronten. Idag är det hans stora dag. Alla vi som älskar honom, vi önskar allt gott och ett fint liv fyllt med trygghet, hälsa och kärlek.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.