Fjällvinden

Idag får vi känna på riktig fjällvind. Vattnet stiger snabbt efter gårdagens skyfall uppe i höglandet. Vi hade en så lugn, skön och avslappnad midsommarafton igår och nu känns det att man börjar varva ned. Grabbarna har fiskat inatt och jag väntar spänt på en fiskerapport när de vaknar. Daniel och jag var även ute med båten igår eftermiddag och fick ett par fina öringar som nu ligger i kylen och gravas. Det blir smaskens att ta på en macka ikväll. Receptet på krämig jordgubbspaj visade sig vara en höjdare.

Nu vaknar O och sitter och gör miner åt mig i resesängen. Han är världens finaste lille prins och nu ska jag göra gröt till honom.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.