En dröm ger åt tanken vingar…..

Idag har jag känt mig som mössen i Askungen på julafton. Nynnar lite för mig själv på stroferna och ilar runt som en yr höna. Kanonväder, massor med trevligt folk från morgon till kväll, och ett helt gäng "gamla" Sandvikare som står beredda att hjälpa till där det behövs. Det gemytliga surret av röjsågen klingar ljuvt i våra öron. En kort fisketur med Mats gav tyvärr ingen fångst med andra fiskare här kommer gång efter annan upp från sjön bärandes på fiskpåsar. Förra veckan fick någon en röding på 1,7 kg i sjön. Ett kort lunch uppehåll där vi tog med våra vänner till en fin sandudde i sjön och åt nygräddad ugnspannkaka på knallgula hemägg, nykokad blåbärssylt och sprutgrädde. Ljuvlig spis!!

Fint besök idag av dottern i huset till Jenny som drev denna anläggning först av alla. Så fint att få träffa någon som levt och bott här på denna fina plats.

Nu blir det grillning och paketöppning i kåtan. Trevligt att få möta våra nya Sandvikenvänner. Ännu en intensiv men rolig dag är till ända, och än så länge har allt gått bra. Fast det är fredagen den trettonde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.