Du bor mitt i ett vykort

Så skrev en av mina Facebookvänner när hon såg min bild av fiskafänget på spegelblank sjö, med fjällen som fond. Att ännu en dag vakna på den här ljuvliga platsen känns härligt. Min kontorsvy är sagolik med utsikt över sjön. Vi har haft ett par intensiva 16-timmars arbetsdagar som har varit spännande på flera sätt. Nu har vi klarat flera nålsögon och börjar få en viss hum om rutiner och teknisk apparatur. Språkträning får vi varje dag och det som inte begrips får man komplettera med kroppsspråket.

Vi har fått ett fantastiskt fint mottagande av såväl kända som okända. Stammisarna här har välkomnat oss med presenter, välgångsönskningar blommor och kramar. Vi känner oss rörda och glada och än mer motiverade att bidra till att den här platsen som är oasen för så många  ska få stråla av trivsel och harmoni. Nu har vi prioriterat möten  med människor, men måste också samla ihop oss och sortera i pappershögarna så att vi inte gör någon onödig miss. En fin dag och ett gott morgonkaffe önskar vi från Sandvikens Fjällgård.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.