Tjejfiskekväll

Ikväll blev det en tjejfisketur tillsammans med Marietta – en riktig storfiskare. Vi begav oss till strömmen som utgår från Tjaktjaure och har sett fantastiska  fiskar. Öringar på minst ett par tre kilo retades och slog saltomortaler rakt framför näsan på oss. Marietta fick 8 fina öringar i forsen tidigare idag, men ikväll ville fiskarna bara retas. Jag hade på en kilosöring en bra stund innan han lyckades krångla sig loss och återvända till friheten. Alex och Frej har fiskat och tältat. Några av deras fina firrar ligger i frysen och kameran är full av fina bilder. Sådana här kvällar är magiska och naturen vidunderligt vacker.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.