På god fot??

Vid gårdagens fisketur var det flytoveraller och storstövlar som gällde. Erik passade perfekt i Robbans flytoverall och jag ställde även påpassligt fram ett par stövlar till honom för att han skulle slippa gå och hämta sina egna i stugan. Först när vi tog det sista graciösa klivet från strand till båt insåg jag att stövlarna var jättetrasiga. Erik tog ett djupt andetag och jag kan bara föreställa mig känslan av att få isvatten i skorna, men han vidhöll att det var onödigt att vända hem för att byta strumpor och skor. Frågan  är nu om vi är på "god fot med varandra eller om vi har en kylslagen relation;) Av den trivsamma stämningen här så tror jag att jag kan känna mig ganska lugn.

Erik spikar lister och gör ett jättefint jobb i butiken Vi är så glada och tacksamma för all hjälp, men försöker också uppmana honom att ta det lugnt. Vädret har tyvärr  inte varit optimalt för utflykter och fiske, och eftermiddagens utflykt snöade helt enkelt in, men vi hoppas att få se honom som gäst vid fler tillfällen och att då naturen och vädergudarna visar Sandviken från sin allra bästa sida.

Idag fick vi även se husugglan på nära håll och kom överens om att det troligen är en hökuggla. Vid fågelbordet är tillströmningen stor och vi följer det livliga skådespelet med stort intresse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.