Snön lyser vit på taken….

Här finns både fina kontaktnät och anknytningar till folk med allehanda kompetenser  som vi kan anlita och köpa tjänster av. Något som vi inte hade kunnat föreställa oss innan vi flyttade hit. Idag har vi haft en norsk snickare här som tagit mått för elementskydd och skjutdörr. Sakta men säkert kommer dagen närmare när vi kan ha nyöppning i butiken. Det kommer att bli fint, och kul att jobba i fina lokaler. När vi flyttat över alla varor kan vi även sätta fart med att göra fint och renovera i bostadsdelen så det blir trivsamt och mysigt för oss. Utanför blir det allt vintrigare och några gäster är här för att ställa i ordning sina vagnar och spiketält inför vintern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.