Forta dig inte!!

Hade ett givande samtal med min kära mentor Anki idag. Hon frågade i förbifarten om jag var stressad, vilket jag förnekade, men hennes fråga fick mig att fundera över hur jag låter i telefon. Genetiskt och av gammal vana kanske jag har en tendens att låta forcerad i luren. Som vanligt fick jag lära mig något klokt av Anki. Hon berättade om sitt barnbarn, lilla Siri 4 år som sa just detta till sin farmor: Farmor! Forta dig inte! Oavsett var man lägger betoningen i denna uppmaning så är det en klok läxa att ta med sig i vardagens bemötandesituationer – bemötande mot sig själv och mot andra. Hur ser jag ut, och hur låter jag i mötet med andra. Om man dessutom låter stressad så kanske det är dags att sakta ned stegen, delegera eller omprioritera. Helt enkelt vara lite rädd om sig själv. Sköt om dig och ha en riktigt god natt, kära bloggläsare.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.