Vips så var den dagen slut

Glassförsäljare, kylskåpsreparatör med tillhörande kylskåpsrensning, lunchgäster, kaffefrämmande, varuleverans, telefoner och kunder. Full men trevlig rusch dagen lång. Av administrerandet blev noll och intet. Den som spar han har.

Någon sa häromdagen angående mitt bloggande att det måste väl ta mycket tid. Nej, är svaret på den frågan. En blogg skriver jag på 5 minuter rätt upp och ned direkt ur hjärtat. Jag sätter mig ned, och ser vad som kommer ur fingertopparna. Ett par tre blogginlägg om dagen  och en del kommentarssvar och mailsvar tar kanske sammanlagt max en timme per dag av min tid. I gengäld tittar jag knappast alls på teve och läser aldrig papperstidningar  vilket jag tror att många gör kanske upp till ett par timmar varje dag. Min blogg är lite som ett fönster som gläntar till mitt liv. Här skriver jag bara om den lilla del av mina tankar känslor och göranden som jag vill dela med mig av så länge jag själv tycker det är roligt, och så länge ni vill läsa det jag skriver.

Kylan sitter kvar och håller sitt järngrepp kring oss. Ingen tid för fiske idag, men kanske kanske imorgon. Maggoten får vackert ge sig till tåls. R är på rävspaning i sin nya fina camouflagedräkt. Det blir spännande att höra om han fått se något av alla de djur som lämnar spår häromkring. Nu åter till märkning och uppackning av veckans mastodontleverans.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.