STÄNGT

För första gången på gud vet när, har jag haft en nästan helledig dag, slagit igen butiken och följt med Åsa och Per med släkt o vänner  samt Marietta o Donna på fjälläventyr. Fiske hela dagen lång, sol, vind och sanlöst vackra vyer – det är livskvalitet om något. Nånting med det här landskapet ger mig känslofnatt och jag hör mig själv  under skoterfärden utstöta små jublande vårskrik som från själens innersta märg, som nästan överröstas av skoterljudet där jag kör. Den ena vyn vackrare än den andra. Silvervita, mäktiga fjälltoppar, dramatiska formationer av ren vit snö gnistrande i solljuset. Äntligen fick jag komma mig ändå upp på  det efterlängtade högfjället och provfiska de mytomspunna fjällsjöar som mina fiskarsystrar Åsa och Marietta lyriskt talat om ända sedan första gången vi möttes. Lätt vidbränd, nöjd och mör sammanfattar jag den här fina dagen i mitt hjärta

En underbar dag för fjällliv och fiske

Per – Hjälten för dagen – isborraren – som också fick dagens första fisk.

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Kerstin Oskarsson

    Tittar avundsjukt på bilderna och önskar jag kunde trollas dit på nåt sätt..
    Här har vi sjukstuga medförkylning 🙁

    Härligt att du fick ta dig en heldag och njuta av ledighet 🙂

    Kram Kerstin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.